Hospůdka U Divadla

Menu

Novinky z naší hospůdky

Fotografie jídla

Novinky z Hospůdky!!!

Vážení hosté, milí přátelé,

máme pro Vás skvělou zprávu: náš tým z Hospůdky U Divadla se pustil do nové výzvy :)

Připravujeme pro Vás novou restauraci s asijskou a středomořskou kuchyní! Náš indonéský šéfkuchař Ketut Darma Linfih sbíral zkušenosti nejen ve světě, ale také ve vyhlášených pražských restauracích Buddha Bar, Asian Temple Restaurant nebo SaSaZu.

Pro své velké plány potřebujeme více světla, modernější vybavení, více místa pro hosty i pro naše kuchaře. Od října se proto přestěhujeme do nové administrativní budovy PIANO na rohu Lidické a Mánesovy ulice.

A protože máme s novou restaurací spoustu práce, v srpnu a září se můžete přijít s Hospůdkou rozloučit v upravené provozní době v úterý až pátek vždy od 11:00 do 22:00 hodin. Získáme tak více času na to, abychom se společně s Vámi setkali v říjnu v Bistru Piano a vše bylo, jako je u nás zvykem, na 110 %.

Těšte se s námi!

Fotografie jídla

INDONÉSKÁ KUCHYNĚ

Vážení zákazníci

ve dnech 6. a 7.7. u nás budeme podávat speciality indonéské kuchyně

Vařit pro Vás bude indonéský šéfkuchař Ketut Darma Linffih, který působil ve známých pražských restauracích jako Buddha Bar, Asian Temple restaurant nebo SaSaZu.

Místa si prosím rezervujte včas předem. Těšíme se na Vás

Tým Hospůdky U Divadla

PŘEDKRMY
SATAY AYAM
Kuřecí satay s arašídovou omáčkou a acar salátem
LUMPIA
2ks Jarní zeleninové závitky se sladkokyselou omáčkou
GADO GADO SALAD
Zeleninový salát se smaženým tofu, vařené vejce a arašídová omáčka

HLAVNÍ CHODY
NASI GORENG SEAFOOD
Mořské plody se smaženou rýží a zeleninou
MI GORENG
Smažené žluté nudle s kuřecím masem a zeleninou
RENDANG SAPI
Dušené hovězí maso s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží

DEZERT
PISANG GORENG
Smažený banán s karamelovou omáčkou, banánová zmrzlina a pistacie

Fotografie jídla

Sushi a japonská kuchyně

Vážení zákazníci,

ve dnech 30. a 31.5. u nás budou opět probíhat dny „Sushi a japonské kuchyně“.

Vařit pro Vás bude tradičně Marek Janeba, majitel společnosti Profisushi, který také několik let působil jako šéfkuchař pražské restaurace Samurai. Marek se japonské kuchyni věnuje již od roku 1997.

Budeme připravovat také sushi s sebou „take away“.

Místa si prosím rezervujte včas předem. Těšíme se na Vás.

Tým Hospůdky U Divadla.

Děkujeme, příští newsletter již najdete ve svém e-mailu.

Mějte a vždy po ruce. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.

Mrzí nás to, ale registrace se nezdařila. Buď e-mail není správně napsaný, nebo je již zaregistrovaný. Zkontrolujte prosím adresu a zkuste to znovu.

Přijďte ochutnat

Nyní už víte vše, co potřebujete vědět, abyste nás přišli návštívit.

Navštivte také naší restauraci Bistro Magdalene.


Návrh Jan Junek, vývoj Přemek Vysoký, spravuje Creapix.