Hospůdka U Divadla

Menu

Novinky z naší hospůdky

Fotografie jídla

INDONÉSKÁ KUCHYNĚ

Vážení zákazníci

ve dnech 6. a 7.7. u nás budeme podávat speciality indonéské kuchyně

Vařit pro Vás bude indonéský šéfkuchař Ketut Darma Linffih, který působil ve známých pražských restauracích jako Buddha Bar, Asian Temple restaurant nebo SaSaZu.

Místa si prosím rezervujte včas předem. Těšíme se na Vás

Tým Hospůdky U Divadla

PŘEDKRMY
SATAY AYAM
Kuřecí satay s arašídovou omáčkou a acar salátem
LUMPIA
2ks Jarní zeleninové závitky se sladkokyselou omáčkou
GADO GADO SALAD
Zeleninový salát se smaženým tofu, vařené vejce a arašídová omáčka

HLAVNÍ CHODY
NASI GORENG SEAFOOD
Mořské plody se smaženou rýží a zeleninou
MI GORENG
Smažené žluté nudle s kuřecím masem a zeleninou
RENDANG SAPI
Dušené hovězí maso s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží

DEZERT
PISANG GORENG
Smažený banán s karamelovou omáčkou, banánová zmrzlina a pistacie

Fotografie jídla

Sushi a japonská kuchyně

Vážení zákazníci,

ve dnech 30. a 31.5. u nás budou opět probíhat dny „Sushi a japonské kuchyně“.

Vařit pro Vás bude tradičně Marek Janeba, majitel společnosti Profisushi, který také několik let působil jako šéfkuchař pražské restaurace Samurai. Marek se japonské kuchyni věnuje již od roku 1997.

Budeme připravovat také sushi s sebou „take away“.

Místa si prosím rezervujte včas předem. Těšíme se na Vás.

Tým Hospůdky U Divadla.

Fotografie jídla

Chřestové menu v Hospůdce U Divadla

Vážení hosté,

zveme Vás k nám do Hospůdky na chřestové menu, které pro Vás pečlivě sestoval celý tým naší restaurace.

Přijít k nám přechutnávat a vychutnávat můžete od pondělí 23.4. a k mání bude dva týdny od tohoto data nebo do vyprodání zásob.

Krémová polévka z bílého chřestu s uzeným lososem a grissini

Italské krémové rizoto s bílým a zeleným chřestem, parmazán

Záhorácký bílý chřest s parmskou šunkou, holandskou omáčkou a jarními brambůrky s pažitkou

Filet mořského vlka na chřestovém ragú

Hovězí rupmsteak s Marsala omáčkou, gratinované brambory

Nezapomeňte si včas provést rezervaci na našich webových stránkách nebo prostřednictvím telefonu.

Těšíme se na Vás a přejeme Vám tímto krásný víkend!

Děkujeme, příští newsletter již najdete ve svém e-mailu.

Mějte a vždy po ruce. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.

Mrzí nás to, ale registrace se nezdařila. Buď e-mail není správně napsaný, nebo je již zaregistrovaný. Zkontrolujte prosím adresu a zkuste to znovu.

Přijďte ochutnat

Nyní už víte vše, co potřebujete vědět, abyste nás přišli návštívit.

Navštivte také naší restauraci Bistro Magdalene.


Návrh Jan Junek, vývoj Přemek Vysoký, spravuje Creapix.