Hospůdka U Divadla

Menu

Novinky z naší hospůdky

Fotografie jídla

Chřestové menu v Hospůdce U Divadla

Vážení hosté,

zveme Vás k nám do Hospůdky na chřestové menu, které pro Vás pečlivě sestoval celý tým naší restaurace.

Přijít k nám přechutnávat a vychutnávat můžete od pondělí 23.4. a k mání bude dva týdny od tohoto data nebo do vyprodání zásob.

Krémová polévka z bílého chřestu s uzeným lososem a grissini

Italské krémové rizoto s bílým a zeleným chřestem, parmazán

Záhorácký bílý chřest s parmskou šunkou, holandskou omáčkou a jarními brambůrky s pažitkou

Filet mořského vlka na chřestovém ragú

Hovězí rupmsteak s Marsala omáčkou, gratinované brambory

Nezapomeňte si včas provést rezervaci na našich webových stránkách nebo prostřednictvím telefonu.

Těšíme se na Vás a přejeme Vám tímto krásný víkend!

Fotografie jídla

Velikonoce v Hospůdce U Divadla

Milí přátelé,

od středy 28. března Vás zveme na velikonoční speciality, které Vám budeme podávat až do úterý 3. dubna.

Polévka z jarních bylin s vaječným svítkem

Hlavní chody
Filátko z lína se sladkým hráškem, bramborové pyré a pěna z medvědího česneku

Pečené mladé jehně s velikonoční nádivkou, silnou šťávou a špenátem

Mladé kuřátko s glazovanou jarní zeleninkou a pažitkové brambůrky

Dezert - Velikonoční mazanec s anglickým vanilkovým krémem a medovými ořechy

Na čepu bude zelený speciál z minipivovaru Glokner

Těšíme se na Vás,
Vaše Hospůdka U Divadla

Fotografie jídla

Valentýnské menu

Vážení zákazníci,

přijďte k nám společně oslavit Valentýna. Pro tuto příležitost jsme pro Vás připravili 4-chodové valentýnské menu, které budeme nabízet 14.-17. února a to vždy od 17:00.

Rezervujte si svá místa včas.

Těšíme se na Vás, tým Hospůdky U Divadla.

Welcome drink & Amuse bouche
Crémant de Bourgogne & Mousse ,,Bisque z kanadského humra“

Flambované Black Tiger krevety karibským rumem, koktejlová omáčka

Steak z hovězí svíčkové s cibulovo-bramborovým röstem, omáčka ze zeleného pepře a cognacu nebo

Grilovaný steak z tuňáka s karotkovým pureé, fava fazolkami a makovou pěnou

Čokoládová terina s mučenkovou omáčkou a tataráček z čerstvých jahod

Cena 790,- na osobu

Děkujeme, příští newsletter již najdete ve svém e-mailu.

Mějte a vždy po ruce. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.

Mrzí nás to, ale registrace se nezdařila. Buď e-mail není správně napsaný, nebo je již zaregistrovaný. Zkontrolujte prosím adresu a zkuste to znovu.

Přijďte ochutnat

Nyní už víte vše, co potřebujete vědět, abyste nás přišli návštívit.

Navštivte také naší restauraci Bistro Magdalene.


Návrh Jan Junek, vývoj Přemek Vysoký, spravuje Creapix.