Hospůdka U Divadla

Menu

Novinky z naší hospůdky

Fotografie jídla

Sushi a japonská kuchyně

Vážení zákazníci,

ve dnech 22. - 23.11. u nás budou opět probíhat dny „Sushi a japonské kuchyně“.

Vařit pro Vás bude tradičně Marek Janeba, majitel společnosti Profisushi, který také několik let působil jako šéfkuchař pražské restaurace Samurai. Marek se japonské kuchyni věnuje již od roku 1997.

Budeme připravovat také sushi s sebou „take away“.

Místa si prosím rezervujte včas předem. Těšíme se na Vás.

Tým Hospůdky U Divadla.

Fotografie jídla

Husí hody v Hospůdce U Divadla

Vážení přátelé dobrého jídla,

Těšíte se na svátek svatého Martina? U nás v Hospůdce U Divadla budeme slavit celý týden.
Od 8. do 15. listopadu vás srdečně zveme na tradiční Husí týden. Připravili jsme pro vás speciální husí menu, kterému žádný labužník neodolá. A po výborném jídle si můžete dopřát doušek svatomartinského vína z Rodinného vinařství Sedlák nebo lahodný dezert.

Polévka a předkrm:

Tradiční husí kaldoun

Konfitovaná husí játra v husím sádle s uzenou slaninou a glazovanou šalotkou s tymiánem


Hlavní chody:

Grilované husí prsíčko se švestkovou omáčkou se svatomartinským vínem, bramborové placky s rozmarýnem a blanšírované kapustičky

Filírované husí prso na asijský způsob se zeleninou pak choi a jasmínovou rýží

Konfitované husí stehno a galantina z husy plněná kaštany, karamelizované červené zelí s pomeranči a variace domácího drbáku a žemlového knedlíčku


Dezert:

Bramborové lokše s povidlovou omáčkou, karamelizovanými vlašskými ořechy a strouhaným perníkem

Místa si rezervujte na www.hospudkaudivadla.cz/rezervace nebo na telefonu 607 078 486.

Těšíme se na Vás.

Fotografie jídla

Tuňákové dny v Hospůdce U Divadla

Milí přátelé,

na dnešek a na sobotu (5. a 6.10.2017) jsme pro Vás připravili následující speciality z tuňáka:

Tatarák z tuňáka s avokádem, koriandrem, oříškovým olejem a křupinkou

Tuňákové tataki a okurkový salát s wasabi

Grilovaný čerstvý tuňák na italském krémovém risottu s artyčoky a bazalkovým olejem

Steak z tuňáka s čočkou beluga, podzimní zeleninou a balsamico redukcí s medem

Udělejte si svou rezervaci včas, těšíme se na Vás.

Místa si můžete rezervovat na www.hospudkaudivadla.cz/rezervace nebo na telefonu 607 078 486.

Děkujeme, příští newsletter již najdete ve svém e-mailu.

Mějte a vždy po ruce. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.

Mrzí nás to, ale registrace se nezdařila. Buď e-mail není správně napsaný, nebo je již zaregistrovaný. Zkontrolujte prosím adresu a zkuste to znovu.

Přijďte ochutnat

Nyní už víte vše, co potřebujete vědět, abyste nás přišli návštívit.

Navštivte také naší restauraci Bistro Magdalene.


Návrh Jan Junek, vývoj Přemek Vysoký, spravuje Creapix.