Hospůdka U Divadla

Menu

Vaříme poctivě a od základu z čerstvých surovin.

denní menu (11:00–15:00) – pondělí 19. února

  • Cizrnová polévka se sezamem a kapkou chilli oleje
    (A:7,9,11)
    45 Kč
  • Silná bažantí polévka s masovou roládkou, zeleninou brunoise a kapkou marsaly
    (A:1,7,9,12)
    125 Kč
  • Yakisoba nudle s hovězím masem, zeleninou a tonkatsu omáčkou
    (A:1,6,9,11,12)
    125 Kč
  • Medailonky z vepřové panenky s růžičkovou špekovou kapustou, bramborovými plackami a rozmarýnový jus
    (A:1,3,7,9,12)
    145 Kč
  • Kroketa z platýze a uzeného lososa se zeleným kari, jemnou bramborovou kaší a malým salátkem
    (A:1,3,4,7,10,12)
    185 Kč
  • Telecí tataráček s řapíkatým celerem, cornichonky, křepelčím vajíčkem a rukolový salátek
    (A:3,9,10,12)
    245 Kč
  • Konfitované zaječí stehno s restovanou kapustou, špekovým knedlíčkem a marinovanou hruškou
    (A:1,3,7,9,12)
    285 Kč
  • Grilovaný tuňák na italském tomatovém risottu se sušenými rajčátky
    (A:4,7,9,12)
    365 Kč
  • Telecí spider steak s marinovaným lilkem, fondánovými bramborami a jus s portským vínem
    (A:7,9,12)
    385 Kč
  • Steak z tuňáka s grilovanou zeleninou, opečenými Grenaille brambůrkami a bazalkovým pestem
    (A:4,7)
    485 Kč
  • DEZERT-Datlové suflé s kaštany a toffee omáčkou
    (A:1,3,7)
    125 Kč

Děkujeme, příští newsletter již najdete ve svém e-mailu.

Mějte a vždy po ruce. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.

Mrzí nás to, ale registrace se nezdařila. Buď e-mail není správně napsaný, nebo je již zaregistrovaný. Zkontrolujte prosím adresu a zkuste to znovu.

Potěšte své blízké

Příjemné prostředí naší hospůdky je ideální po Vaše oslavy a výjimečné chvíle.

Navštivte také naší restauraci Bistro Magdalene.


Návrh Jan Junek, vývoj Přemek Vysoký, spravuje Creapix.